Yoga i Förslöv

Yoga i Förslöv

Hej och trevlig söndag på er. Jag hoppas allt är bra med er idag och att ni sovit gott och är pigga och utvilade! Jag ska strax ta mig en härlig söndagspromenad, men först blir det ett par koppar kaffe och en stund framför datorn för att återigen skriva ett par inlägg här på bloggen. För ett tag sedan letade jag efter ett företag som erbjuder yoga i Förslöv. Jag är så glad att jag fann ett företag som dessutom visade sig vara mycket kompetenta i att lära ut yoga. Hade inte Eva Kalderon som det här företaget heter, funnits, hade jag fått resa ända bortåt Malmö för att börja på yoga, men nu slapp jag det. 

 

Att få dela med mig till er om företag som har riktigt bra tjänster att erbjuda tycker jag är en av de stora fördelarna med att skriva i bloggen. Jag har själv blivit hjälpt många gånger och fått både tips och goda råd av er läsare, så nu bjuder jag tillbaks genom att skriva om det här företaget som heter Eva Kalderon. Gå dit, alla ni som vill utöva yoga i Förslöv. Eftersom Eva Kalderon är ett professionellt företag har personalen kompetens att lära ut flera olika inriktningar inom yogan. Det är definitivt ett riktigt bra företag för er som vill ta del av deras yoga i Förslöv, men de erbjuder yoga på flera platser runt om i Skåne, till exempel i Munka-Ljungby och i Klippan. Att yoga är för mig ett sätt att koppla av och få möjlighet att genomgå en personlig utveckling. Jag mår riktigt, riktigt bra av det här, och det önskar jag att alla mina läsare ska få möjlighet att göra också. Ni kan gå in på deras hemsida för att läsa mer. 


Kommentarer är stängda.