Personlig träning får mig i form

Personlig träning får mig i form

Jag var i bra form och med en vikt jag verkligen trivdes med. Alla sa att jag var slank och hade en fin kropp. Så kom semestern och jag unnade mig för en gångs skull god mat och dryck, chips och godis. När semestern var slut var tanken att jag skulle återgå till mina gamla vanliga rutiner men det blev inte av. Nu, några månader senare, har jag gått upp 12 kilo och trivs inte med mig själv. Jag har därför för några dagar sedan bestämt att ta hjälp inom personlig träning i Mora för att komma i form igen, och jag är så glad att jag kom till insikt om att jag verkligen inte klarar att banta och komma i gång med träningen på egen hand utan behöver hjälp, och jag har vänt mig till ett företag som heter Åsas hälsa och träning. 

Det här är ett företag som min bästa väninna rekommenderade mig att höra av mig till, för hon har med hjälp av ett kost- och träningsschema fått in en ny livsstil. Min väninna berättade att om man bara håller sig till programmet man får så kommer allt att gå vägen, och jag har bestämt mig nu att acceptera att jag inte klarar det här själv, för ensam är inte stark. I dess pandemitider är det verkligen bra att det går alldeles utmärkt att få hjälp online. Åsas hälsa och träning erbjuder personlig träning i Mora online, och givetvis går det lika bra att få hjälp oavsett var i Sverige man bor. Jag har haft en inledande kontakt med hon Åsa som äger företaget, och jag kände omedelbart ett stort förtroende. Nu när jag har delat detta med har jag en del att leva upp till så jag ska skriva till er under resans gång och berätta hur det går! 


Kommentarer är stängda.