Fridas massage & hälsa

Fridas massage & hälsa

Hej igen på er alla mina fantastiska och härliga följare som dag ut och annan in hittar hit in till mig! Jag går och tränar på gym tre gånger i veckan, och en dag i veckan går jag på massage i Gråbo. Jag får styrka i både kropp och själ när jag kombinerar min träning tillsammans med denna massage. Jag mår så bra av att få massage, därför önskar att fler skulle vilja prova på behandlingar i massage. För med denna massage får jag kraft att hantera livet även när det är som stressigast. Ibland går inte livet som på räls. Det är då jag känner att jag verkligen har haft nytta av att gå på denna massage på ett företag som heter Fridas massage & hälsa. 

 

Jag har ju tidigare skrivit flera olika inlägg om träning och hälsa, men faktiskt har jag inte sagt någonting alls om att jag går på massage. Därför är det hög tid att skriva ett par ord om detta idag. Frida Björk som driver det här företaget har hela tiden siktet inställt på att alla som vänder sig till henne på hennes företag Fridas massage & hälsa, ska få en behandling i massage som genomsyras av kvalitet, noggrannhet och pålitlighet. Frida är utbildad och certifierad inom massage. Vi har alla olika behov, därför finns det ett urval av olika slags massagebehandlingar att välja på, men alla behandlingar utgår ifrån någonting som heter Aroma Touch Technique. Jag hoppas att fler personer skulle få möjlighet till att få massage i Gråbo. Det var nog inte så mycket mer jag hade att säga om det här med massage för oss i Gråbo, men undrar ni något får ni självklart skriva till mig under kommentarerna i det här inlägget, eller så kan ni höra av er till Fridas massage & hälsa. 


Kommentarer är stängda.