Annelies Puls & Paus

Annelies Puls & Paus

Välkomna till ett nytt inlägg. Ni som varit med mig ett tag vet att jag har gjort förändringar som gäller livsstilen, bland annat har jag börjat med fysisk träning och jag har börjat med detta på ett företag som heter Annelies Puls & Paus. Jag får upp pulsen rätt så ordentligt efter ett sådant träningspass viket är precis vad jag och min kropp behöver. Sedan efteråt avslutar jag med en välgörande och avkopplande massage, och jag skriver det här inlägget till er, mina kära läsare, för att fråga er om inte ni också skulle vilja få massage i Tranås eller kanske börja med träning ni också hos Annelies Puls & Paus? 

Massagen får man i hemmamiljö vilket är avstressande och bekvämt. Det här är en typ av massage som förmedlar lugn och verkar avstressande. Kropp och själ hör ihop och för mig innebär det att både träningen som får upp pulsen, och efteråt denna massage som sänker pulsen, får både kropp och själ att må riktigt, riktigt bra. Hur är det med er, tränar ni också? Jag kan verkligen rekommendera er att börja träna hos Annelies Puls & Paus men även om ni inte för närvarande har tänkt att börja träna så kan jag säga helt säkert att den massage i Tranås som ni kan få när ni kommer till det här företaget kommer att få er att må riktigt bra. Alla som är intresserade utav antingen träning eller massage i Tranås, eller bådadera, borde höra av sig till Annelies Puls & Paus. Det går även bra att boka in tid för massage nu på direkten om ni vill det, och det gör ni inifrån företagets egen sida på nätet som ni kommer till om ni klickar på länken som finns här ovanför. 


Kommentarer är stängda.